Argenta Cerámica

El 1999, Argenta Ceràmica va començar una aventura empresarial, jove, dinàmica i amb il·lusió per desenvolupar un concepte en ceràmica diferent i pròxim a les persones.

Des d'aleshores, hem anat a poc a poc desenvolupant la nostra pròpia identitat, posicionant-nos a nivell mundial en un dels llocs prioritaris de l'escenari ceràmic actual.

Amb el concepte #Friendlytile va néixer un projecte de llarg recorregut, on volem compartir idees i estar més a prop de tu. Parlar de ceràmica treballant des de les persones i cap a les persones, en un moment on els valors de marca s'humanitzen per donar pas a una comunicació més directa, viva i real.

Ofertes de treball relacionades

Argenta Cerámica
Vall d'Alba
Carretoner/a

Argenta Cerámica S.L., precisa de la incorporació d'Operaris de producció per a les seu...

Argenta Cerámica
Vall d'Alba
Esmaltador/a
Argenta Cerámica
Vall d'Alba
Forner/a
Argenta Cerámica
Vall d'Alba
Prensista

Argenta Cerámica S.L., precisa de la incorporació d'Operaris/es de producció per a les ...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Argenta Cerámica i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV