Ruralnostra

Som la Caixa Rural social i mediambientalment responsable de la província de Castelló.

Nascuda l'any 1943 com a Caixa Rural local, mantenim uns valors i identitat propis que volem transmetre al llarg i ample de la nostra província: el tracte de tu a tu, la responsabilitat social i mediambiental, el suport a projectes socials i sostenibles, als productes de la nostra terra i la filosofia de l'economia circular Km0.

I tot, amb la fortalesa del Grup Caixa Rural, la qual cosa ens confereix independència en la presa de decisions, solvència i solidesa. En altres paraules: treballem, decidim, pensem i sentim des de i per a la Província de Castelló.

Si busques un model financer que doni suport als projectes, productes i productors de la nostra terra amb una perspectiva sostenible que deixe a les generacions futures un món millor, Ruralnostra és casa teua.

Ofertes de treball relacionades

Ruralnostra
Província de Castelló
Tècnic/a en Tecnologia, Seguretat i Infraestructures

Estem a la recerca d'un/a Especialista (perfil tècnic/a) en Tecnologia, Seguretat i Inf...

Ruralnostra
Segorbe
Beca Gestor/a comercial

Has estudiat o estàs finalitzant els teus estudis en ADE o afins? ¿Ets fidel als teus v...

Envia'ns el teu currículum
Vols treballar amb nosaltres però ninguna de les nostres ofertes de treball encaixa amb el teu perfil? Envia'ns el teu currículum i així podrem tindre't en compte per a futures ofertes de treball.

Bones notícies per als que busquen feina! Ara pots enviar el teu CV directament a Ruralnostra i ells estaran encantats de rebre'l i revisar-lo. Aprofita aquesta oportunitat per mostrar les teves habilitats i experiències a una empresa que valora el teu potencial.

Enviar CV